Magyar kóla

Por, mámor, belváros.

Ismerd meg a grammban mérhető szórakozás sötét oldalát! Fehér lábnyomokat követve járjuk be Dezső András könyvének világát.

A budapesti bulinegyed helyén már több mint száz évvel ezelőtt is legendás volt az éjszakai élet. A kávéházakban, mulatókban és kéjbarlangokban pedig sötét alakok, kettős életet élő köztiszteletben álló figurák váltak a kokain rabjává. Vagy éppen váltak legendává. A fehér por most is ott van a városban, a séta során pedig megelevenedik mindaz, ami vele jár: a luxus, az elit világa, a függőség, a kor magyar kokainkereskedői, és a rendszer, amiben mindezek összeérnek. Feltárul előttünk egy titokzatos, zárt világ, ami valójában ott kísért a mindennapjainkban is, még ha eddig nem is tudtunk róla.

Szeretnél barátokkal, családdal vagy kollégákkal privát Magyar kóla sétát?
A sétát magánprogramként is megrendelheted, ennek ára: nettó 182 645 Ft + Áfa.
Időpontegyeztetésért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hosszulepes.org címen.
Hosszúlépés élmény, csak Nektek!

 

Kategóriák
Történelmi séta Történelmi séta | Kortárs séta Kortárs séta | Fiatalkorúaknak nem ajánlott Fiatalkorúaknak nem ajánlott | Budapest Budapest |
Időtartam
150 perc
Indulás
Hajós utca és Dessewffy utca sarka (térkép)
Érkezés
Erzsébet tér 7. (térkép)
Ár
6 190 Ft

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!