Te fogalom, te édes szó: Gerbeaud!

Ízleld meg a Gerbeaud legendás történetét!

Budapest kultikus cukrászdájának világa édes történetekkel, szórakoztató legendákkal, és süteménykóstolóval.

Mindenkinek van egy története a leghíresebb budapesti cukrászdáról, ami méltó párja a bécsi Sachernek vagy a párizsi Ladurée-nek. Sétánkon felfedezzük a pesti édes életet, ahova járni rang volt és mindenki megfordult, aki számított a boldog békeidők Budapestjén. Bepillantunk a Gerbeaud-kisasszonyok mindennapjaiba és megtanulhatjuk különleges nyelvüket, miközben megismerjük a cukrászdát alapító Kugler Henrik és üzemmé fejlesztő Gerbeaud Emil életét is.

Sétánk végére már nem lesz kérdés, miért ez a cukrászda vált Erzsébet királyné budapesti törzshelyévé és a legújabb süteménykreációt megkóstolva azt is megtudjuk, minek köszönhetjük a Gerbeaud mai reneszánszát.

Esetleges gluténérzékenységedet jegyvásárlást követően jelezd nekünk kérlek az info@hosszulepes.org címen, a cukrászdának nem áll módjában a helyszínen teljesíteni a kéréseket!

A Magyar Építész Kamara szakmai továbbképzésként elismeri a sétát, pontértéke 0,5 pont. A kamarai pont igénylését kérjük a helyszínen jelezd! 

A séta a Gerbeaud Kávéházzal együttműködésben valósul meg.

Szeretnél barátokkal, családdal vagy kollégákkal privát Te fogalom, te édes szó: Gerbeaud sétát?
A sétát magánprogramként is megrendelheted, ennek ára: nettó 158 645 Ft + Áfa.
Időpontegyeztetésért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hosszulepes.org címen.
Hosszúlépés élmény, csak Nektek!

Kategóriák
Történelmi séta Történelmi séta | Kortárs séta Kortárs séta | Gasztroséta kóstolóval Gasztroséta kóstolóval | Budapest Budapest | Magánsétaként is megrendelhető | Gyerekeknek ajánlott |
Időtartam
120 perc
Indulás
5. kerület, Szervita téren (térkép)
Érkezés
5. kerület, Gerbeaud cukrászda (térkép)
Ár
5 790 Ft

Nem találtál megfelelő időpontot?

A(z) email cím megadása kötelező! A(z) email cím nem érvényes email formátum. Kijelentem, hogy elolvastam és elfogadom az Adatkezelési Nyilatkozatot Az Adatkezelési Nyilatkozat elfogadása kötelező!